Usta Öğretici (Satranç)

Güray KERA

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. Türkiye Satranç Federasyonu 2. Kademe Satranç Antrenörlüğü eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli eğitim kurumlarında, hazırlık ve ilköğretim sınıflarında, okul kulüplerinde ve satranç merkezlerinde satranç ve akıl oyunları eğitmeni olarak görev yaptı. Eğitim verdiği kurumlarda, turnuvalar düzenledi, ulusal ve uluslararası şampiyonalara katılacak öğrencileri grup ve birebir çalışmalarla turnuvaya hazırladı. Etkileşimli olarak eğitime yönelik canlı yayınlar yaptı (www.satrancegitimi.com). 2009 yılı itibari ile Piri Reis Okulları'nda satranç eğitmeni olarak görev yapmakta.