Usta Öğretici (Satranç)

güraykera

Güray KERA

Karadeniz Teknik Üniversitesinden mezun oldu. Türkiye Satranç Federasyonu 2. Kademe Satranç Antrenörlüğü eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli eğitim kurumlarında, hazırlık ve ilköğretim sınıflarında, okul kulüplerinde ve satranç merkezlerinde satranç ve akıl oyunları eğitmeni olarak görev yaptı. Eğitim verdiği kurumlarda, turnuvalar düzenledi, ulusal ve uluslararası şampiyonalara katılacak öğrencileri grup ve birebir çalışmalarla turnuvaya hazırladı. Etkileşimli olarak eğitime yönelik canlı yayınlar yaptı (www.satrancegitimi.com). 2009'dan bu yana Piri Reis Okullarında satranç eğitmeni olarak görev yapmaktadır.