Okul Öncesi Öğretmeni

Fatma Kübra PEKİN

Ege Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden 2013 yılında mezun olduktan sonra 2013-2014 yılları arasında bir devlet  okulunda okul öncesi öğretmenliği yaptı. Çağdaş Drama Derneği’nde Yaratıcı Drama Eğitmenliği eğitimlerinin yanı sıra Orff Shulwerk Eğitimi, çocuk resimlerini anlama ve yorumlama eğitimleri başta olmak üzere pek çok meslek içi eğitim alan Kübra Pekin Özel Enka Okulları İstinye kampüsünde düzenlenen GEMS çalıştayına katıldı. Geliştirdiği eğitim projeleri ile Sabancı Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı 13. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, Uluslararası 20. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu, 2. Uluslararası Eğitimde İyi Uygulamalar ve Yenilikler Konferansı’na projelerini sunmak üzere konuşmacı olarak davet edilmiş ve proje sunumlarını gerçekleştirmiştir. 2014 yılından beri Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nda çalışmaktadır.