Müdür Yardımcısı (İlkokul)

Derya SALMAN

Özel İzmir Amerikan Lisesi, ardından Boğaziçi Üniversite'si Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nü 1.’lik ile bitirdi. Çok sayıda meslek içi ve meslek dışı eğitim aldı. Bunlar arasında Çocuk Gelişimi ve Psikolojisi- Prof. Dr. Bengi Semerci, Gençleri Anlamak- Prof. Dr. Haluk Yavuzer, Ergen Psikolojisi- Prof. Dr. Yankı Yazgan, Beyin Temelli Öğrenme– Öğrenme Stilleri- Eğitimde İletişim– Ekip Olmak- Lead Turkey Eğitim Danışmanlığı, Başarıya Götüren Aile- Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Yaşamda ve Ailede İletişim, İnsan İnsana Sohbetler- Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Öğrenme Yoldaşlığı– İletişim Becerileri- Lead Turkey Eğitim Danışmanlığı– Kayhan Karlı,  Eğitimde Yeni Bir Çatı Model: Dokuz Tip Mizaç- Prof . Dr. Ziya Selçuk, Öğrenci Motivasyonu- Dr. Özgür Bolat. Özel bir okulda 3 yıl yöneticilik deneyiminden sonra Salman, 2012’den bu yana Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nda müdür yardımcılığı görevini sürdürmektedir.