Veli seminerleri tamamlandı

20 Ekim 2017

IMG_0843

Anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin velileri için düzenlenen “Yaş Dönemi Özellikleri ve Anne Baba Tutumları” adlı seminerler dizisi tamamlandı. Güzelbahçe Piri Reis Okulları Psikolojik Danışmanı Derya Kırcalı tarafından verilen seminerler büyük ilgi gördü. Anaokulu velilerine yönelik olarak 8 Ekim 2017 Çarşamba günü verilen seminerde 3-6 yaş çocuklarının gelişim özellikleri, bu dönemde karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm yolları üzerinde duruldu. Seminerin 9 Ekim 2017 Perşembe günü yapılan ikinci oturumunda ise ilkokul velilerine 7 yaş çocuklarının genel özellikleri, dönemin okul öncesi dönemden farkları, 1. sınıflı olmak, ödev alışkanlıkları, anne babanın okuma- yazma sürecinde nasıl destek olması gerektiği konularında bilgi verildi.