Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Özlemle Andık

10 Kasım 2017

TRN_1103_2

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıldönümü bugün.  Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları olarak cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz kahraman Atatürk’ü bir kez daha minnetle andık. Saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşunun ardından törene katılan öğrenci, öğretmen ve veliler hep birlikte İstiklal Marşı’nı seslendirdi. Sınıf Öğretmeni Nilgün Küçükan’ın konuşmasını 3. sınıf öğrencilerinin oratoryosu izledi. İki 5. sınıf öğrencisi Görsel Sanatlar Dersinde 4. sınıflar tarafından yapılan ve 10 Kasım dolayısıyla Anıtkabir’e gönderilen resimler eşliğinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi. 7. Sınıfların Atatürk’e yazdıkları şiirlerin Atatürk fotoğrafları ile birlikte okunması ve 2 sınıfların seslendirdiği marşların ardından tüm öğrenci ve öğretmenlerin sahnede Atatürk posteri oluşturarak bunu çiçeklerle süslemesi ile sona erdi.