Sofra kurallarını öğrendiler

06 Ekim 2017

IMG_0193_2

Öğrencilerin çevrelerine saygılı bireyler olmaları, nerede nasıl davranacaklarını öğretmek amacıyla uygulanan “Adab-ı Muaşeret Dersleri” kapsamında düzenlenen “Görgü Yemekleri Projesi” uygulama ile başladı.

Ders sırasında yemekte nasıl davranmaları gerektiğini teorik olarak öğrenen öğrenciler daha sonra Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları fuayesinde oluşturulan Piri Restoran’a uygulama yemeğine gitti. Sofra kurallarını anlatan kısa bir filmi izleyen öğrenciler daha sonra yemeklerini bu kurallara uyarak yemeye çalıştı. Piri Restoran’da başlayan görgü yemekleri öğrencilerin restoran ortamında bilgilerini pekiştirmelerini sağlamak amacıyla önümüzdeki haftadan itibaren okul dışında sürecek.