Piri Reis’in “Altın Ses”i belirlendi

16 Kasım 2017

IMG_1210_2

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 4. Kez düz enlenen ''VOIX d'OR'' / ''Altın Ses Yarşıması” yapıldı. İki aşamalı olarak yapılan organizasyonda ilk olarak 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında her şubeden temsilciler belirlendi. Finale kalan öğrenciler 16 Kasım 2017 Perşembe günü altın ses olabilmek için yarıştı. Yarışma sonucunda 3B’den Defne Gürel “Altın Ses 2018” oldu ve bu öğretim yılında okulu telefonla arayanları sesiyle karşılama hakkını kazandı. Finale katılan diğer yarışmacılardan Su Kaplan “En Hoş Ses”, Irmak Arpacıoğlu “En Dokunaklı Ses”, Anna-Mei Bosinco “En Büyüleyici Ses”, Teoman Muhsin Altan “En Şiirsel Ses”, Bartu İber “En Melodik Ses”, Eliz Kapkın “En Neşeli Ses” ödüllerini kazandı.