Önce seyrettiler sonra uyguladılar

01 Kasım 2017

SAM_2549_2

Öğrencilerin çevrelerine saygılı bireyler olmaları, nerede nasıl davranacaklarını öğretmek amacıyla uygulanan “Adab-ı Muaşeret Dersleri” kapsamında düzenlenen “Görgü Yemekleri Projesi”nin ortaokul ayağı tamamlandı.

Yemekte nasıl davranmaları gerektiğini derste teorik olarak öğrenen öğrenciler daha sonra ünlü tv dizisi karakteri Mr. Bean’in videolarını seyretti. Dizinin restoranda geçen bir bölümünü seyrederek yapılmaması gerekenleri eğlenceli bir şekilde öğrenen ortaokul öğrencileri ardından öğlen yemeğine çıktı. Yaklaşık iki hafta süren uygulama yemeklerinde tüm ortaokul öğrencileri öğrendiklerini restoran ortamında sınama imkanı buldu.