Okul 1’lere kaldı

17 Mayıs 2018

TRN_6779_2

Birinci sınıf öğrencileri geleneksel okul kampı ile evlerinden uzakta bir gece geçirme heyecanını yaşadı. Okulun bitiş zilinin çalmasıyla birlikte “Okul bize kaldı” sloganlarıyla eve giden arkadaşlarını uğurlayan 1’ler kamp için özel hazırlanan dans, resim, müzik, beden eğitimi ile Fransızca ve İngilizce yabancı dil etkinliklerine katıldı. Okuldaki eğlenceli oyunların ardından köye kısa bir yürüyüş yapan öğrenciler okul kampı klasiği olan dilek balonlarını uçurdu. 1’ler 2. sınıftan itibaren katılmaya başlayacakları çadır kamplarına hazırlık niteliğindeki okul kampı sırasında öğretmenleri ve okul arkadaşlarıyla ders dışında vakit geçirerek Fransızca ve İngilizce pratik yapma imkanı buldu.