Meclis başkanı seçildi

13 Ekim 2017

IMG_0455_2

ÖZEL Güzelbahçe Piri Reis Okulları Okul Meclis Başkanlığı Seçimleri 12 Ekim 2017 Perşembe günü yapıldı. Sandıktan 170 oy alan Aslı Yenel çıktı.

Öğrencilerin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek amacıyla her yıl düzenlenen Okul Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. Büyük bir heyecan içerisinde geçen seçim yarışı sınıf temsilcilerinin seçimi ile başladı. Oy çokluğu ile seçilen sınıf temsilcileri başkanlık ve başkan yardımcılığı için aday oldu. Adaylar sabah törenlerinde, teneffüslerde, öğlen aralarında ve kurulan seçim panosunda Türkçe ve Fransızca olarak propagandalarını yaparak vaatlerini arkadaşlarına anlattı. 12 Ekim 2017 Perşembe günü yapılan seçimi 170 oy alan 8/B öğrencisi Aslı Yenel kazandı. 4/B’den Karya Demir 46 oy ile İlkokul Başkan Yardımcısı olurken 5/C’den Kuzey Karamustafaoğlu 53 oyla Ortaokul Başkan Yardımcısı olarak seçildi.