Kulüp çalışmaları başladı

27 Eylül 2018

IMG_55052

Ortaokul öğrencilerinin heyecanla beklediği kulüp çalışmaları Çarşamba günü başladı.

Ortaokul öğrencilerinin çeşitli konulardaki yeteneklerini geliştirmek, farkındalık kazandırmak amacıyla Çarşamba günleri 8. ders saatinde uygulanan kulüp çalışmalarının ilk dersi büyük heyecan içerisinde geçti. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nda Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında, 3D Tasarım Kulübü, Lego Robotik Kulübü, Mind-Lab Kulübü, JMUN Kulübü, DI Francophone Kulübü, WSC Kulübü, MAFNU Kulübü, Resim Kulübü, Poterie(Çömlekçilik) Kulübü, Masa Tenisi Kulübü, Basketbol Kulübü ve Danse et Media (Dans ve Medya) Kulübü olmak üzere 13 ayrı kulüp faaliyet gösterecek.