iPad’in eğitimde nasıl kullanıldığını öğrendiler

banner

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Dijital Vatandaşlık Projesi kapsamında eğitim materyali olarak kullanılan iPad’in kullanımı konusunda öğrenci ve velilere seminer verildi.

Öğrencilerin 21. yüzyıldaki ihtiyaçlarını bugünden karşılamak, Özel Piri Reis Okulları’nda kullanılan eğitim sistemini zenginleştirmek, öğrencilerde dijital vatandaşlık konusunda farkındalık yaratmak amacıyla kullanılan araçlardan biri olan iPad hakkında veli ve öğrencilere seminer verildi.

İki ayrı oturum halinde düzenlenen seminerlerde öğrencilere iPad’in bir eğitim materyali olarak görülmesi gerektiği ve amaçlar doğrultusunda kullanımının önemi anlatılırken velilere iPad’in eğitim sistemi içinde neden var olduğu aktarılarak kullanılan uygulamalar hakkında bilgi verildi.