Hem gezi hem ödev

04 Nisan 2018

IMG_6716_2

Türkçe dersi kapsamında Eskişehir'i gezen 6.sınıf öğrencileri izlenimlerini arkadaşları ile paylaşacak.

Kültürel, coğrafi ve sosyal çeşitliliklerin farkına varmak, gözlem gücünü geliştirmek, öğrencilerin gezdikleri yerleri sözlü ve yazılı şekilde anlatabilmeleri amacıyla düzenlenen Eskişehir gezisi renkli geçti. Eskişehir’deki Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkı, Odun Pazarı, Kurşunlu Külliyesindeki cam sanatları atölyesi, lületaşı işlemeciliği, Balmumu Heykelleri Müzesi'ni ziyaret eden öğrenciler gezi boyunca çektikleri fotoğraflar, videolar ve  yaptıkları röportajlardan hazırlayacakları sunumu arkadaşları paylaşacak.