Güzelbahçe Piri Reis ödüle doymadı

19 Aralık 2018

image6

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları WSC Kulübü öğrencileri World Scholar’s Cup (WSC) İzmir ayağından 28 madalya ile döndü.

Dünyanın 40 ülkesinde İngilizce eğitim yapan okullar arasında düzenlenen münazara yarışması “Dünya Bilginler Yarışması (World Scholar’s Cup)”nın 15- 16 Aralık 2018 tarihlerinde İzmir SEV Okullarında yapılan bölgesel turnuvasına katılan Piri Reisliler 8 altın, 20 gümüş madalya aldı. Fransızca eğitim gören Piri Reisliler eğitim dili İngilizce olan çok sayıda okulun öğrencisinin katıldığı turnuvada edebiyat, tarih, bilim, özel alan, sanat ve müzik olmak üzere 6 farklı dalda kendilerini büyük bir başarı ile ifade ederek Kazakistan, Hollanda, Filipinler, Avustralya, Güney Afrika ve Çin’de yapılacak finallere katılmaya hak kazandı.

İzmir SEV Okullarında yapılan bölgesel turnuvada Atınç Emnalar 3 gümüş 1 altın, Ege Dereci 2 gümüş, Ilgın Serin Senger 4 gümüş, Jülide Çavuşoğlu 2 gümüş, Alara Aslantepe 2 altın, Batu Yıldız 1 gümüş, Azra Zeynep Aktuğ 2 gümüş 3 altın, Derin Pala 2 gümüş 1 altın, Hüner Zeynep Bakkal 4 gümüş 1 altın madalya aldı.

©2019 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.