Eğitim Ataşesinden tanışma ziyareti

01 Aralık 2017

TRN_2190_2

Fransız Eğitim İşbirliği Ataşesi olarak göreve başlayan Bruno Delvallee, İzmir Fransız Kültür Merkezi yetkilileri ile birlikte Özel Piri Reis Okullarını ziyaret etti.

Fransız Hükümeti’nin dünyada Fransızca eğitim veren okullara verdiği kalite belgesi olan “LabelFrancEducation” Sertifikasına sahip olan Özel Piri Reis Okulları, Fransız Eğitim İşbirliği Ataşesi olarak göreve başlayan Bruno Delvallee’yi ağırladı. Öğrenciler ve okul yöneticileri ile birlikte Karşıyaka ve Güzelbahçe kampüslerini gezen Delvallee sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Okul yöneticileri ile ayrı ayrı toplantı yapan Delvallee, Karşıyaka’da öğrencilerin kendisine yaptığı rehberlikten, Güzelbahçe’de ise 4. sınıf öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı Fransızca kitaptan çok etkilendiğini dile getirdi. Özel Piri Reis Okullarının, LabelFrancEducation Sertifikası ile sahip olduğu ayrıcalıklı konumu hakettiğini ifade eden Delvallee, eğitim alanında Piri Reis Okulları ile Fransa Hükümeti arasında her türlü işbirliğinin yapılması için elinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi.