DELF sınavlarında yüzde 100 başarı

19 Eylül 2017

delf02

DELF sınavında başarılı olarak diploma almaya hak kazanan 35 öğrencinin diplomaları verildi.

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’ndan geçen yıl DELF (Diplôme Elémentaire de Langue Française – Fransızca Yabancı Dil Diploması) sınavlarına A1 ve A2 düzeylerinde giren öğrencilerin tamamı başarılı oldu. Fransız Kültür Derneği’nde Mayıs ayında yapılan sınava giren 35 öğrencinin diplomaları sabah töreninde verildi. Fransız Milli Eğitim Bakanlığı’nın, Fransızca öğrenen yabancıların yetkinliklerini belgelemek için verdiği resmi ve uluslararası diploma olan DELF (Diplôme Elémentaire de Langue Française – Fransızca Yabancı Dil Diploması) sınavlarına 6,7 ve 8.sınıf öğrencileri A1, A2 düzeylerinde katılabiliyor.