Büyükanneler ve büyükbabalar okulda

07 Aralık 2018

TRN_36482

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarının geleneksel ‘’Büyükanneler ve Büyükbabalar Günü’’ hafta içerisinde yapıldı.

2A, 2B ve 2C sınıfları sırasıyla Salı, Perşembe ve Cuma günleri ailelerinin en büyük fertlerini günlerinin büyük bölümünü geçirdikleri okullarında ağırladı. Kültür merkezinde gerçekleştirilen programda öğrencilerin büyükanne ve büyükbabalarıyla geçirdikleri anların fotoğraflarından derlenen videoların izlenmesinden sonra minikler duygularını yazdıkları şiirler ile dile getirdi. Fransızca, İngilizce ve Türkçe şarkıların söylenmesinin ardından minik öğrenciler öğlen yemeklerini aileleriyle birlikte yedi.

©2019 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.