Atatürk için söylediler

17 Kasım 2019

IMG_31342

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları öğrencileri Güzelbahçe Belediyesi tarafından düzenlenen “Geleceğimiz Atatürk İçin Söylüyor” adlı ses yarışmasında Atatürk için söyledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anısına Güzelbahçe Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen “Geleceğimiz Atatürk İçin Söylüyor” adlı ses yarışması 10 Kasım 2019 tarihinde yapıldı. 9- 13 Yaş Kategorisinde Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarını Azra Zeynep Aktuğ ve Selen Çetinkaya temsil etti. Ön elemesi 4 Kasım 2019 tarihinde 76 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada finale kalan Aktuğ ve Çetinkaya finalde yarışmasındaki performansları ile Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarını başarı ile temsil etti.