Anaokulu öğrencileri ailelerini ağırladı

02 Kasım 2017

TRN_9245_2

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Anaokulu öğrencileri yılın ilk veli etkinliğinde ailelerini okulda ağırladı.

“Doğanın Keşfi Projesi” kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler ilk olarak kültür merkezinde ailelerine çeşitli gösteriler sundu. 3 Yaş Sınıfı öğrencileri dans gösterisi yaparken 4 yaş ve hazırlık sınıfı öğrencileri Türkçe, Fransızca şarkılar söyledi. Kültür merkezinde başlayan coşkulu etkinlik anaokulu fuayesinde devam etti. Proje kapsamında derslerde Kuzey ve Güney Amerika, Okyanusya, Afrika, Asya, Avrupa kıtalarında hangi hayvanların yaşadığı hakkında bilgi alan öğrenciler farklı teknikler kullanarak bu hayvanların üç ve iki boyutlu resimlerini hazırladı. Anaokulu fuayesindeki etkinlik öğrencilerin anne babalarıyla yaptıkları hayvan resimlerini her kıtaya ait olan ağaçlara asmasıyla sona erdi.