Altın Ses 2019 belirlendi

19 Kasım 2018

IMG_63202

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında, okulu telefonla arayanları sesiyle Fransızca olarak karşılayacak öğrenciyi belirlemek için düzenlenen ''VOIX d'OR/ Altın Ses Yarışması”nın 5.’si yapıldı. İki aşamalı olarak yapılan organizasyonda ilk olarak 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında her şubeden temsilciler belirlendi. Finale kalan öğrenciler 16 Kasım 2018 Cuma günü altın ses olabilmek için yarıştı. Yarışma sonucunda 4B’den İrem Karpat “Altın Ses 2019” oldu ve bu öğretim yılında okulu telefonla arayanları sesiyle karşılama hakkını kazandı. Finale katılan diğer yarışmacılardan Ceran Sabancı “En Yumuşak Ses”, Eva Mia Özkan “En Hoş Ses”, Defne Erden “En Dokunaklı Ses”, Melissa Derici “En Büyüleyici Ses”, Karya Oysal “En Şiirsel Ses”, Ayşe Sevil Koç “En Melodik Ses”, Mayla Kohen “En Neşeli Ses” ödüllerini kazandı.