Akıl oyunları ile eğitim başladı

21 Eylül 2017

IMG_0129b

Zeka oyunlarını araç olarak kullanarak, çocukların sosyal, duygusal ve düşünsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan “Mind Lab” eğitim metodu uygulanmaya başladı. Metot hakkında velilere bilgi verildi.

Çocukların takım çalışması yapabilme, empati, sosyal ortamlara uyum sağlama, kararlı, problem çözebilen ve stratejik yaratıcı düşünce sahibi olabilmelerini sağlayan Mind Lab eğitim metodu Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 4 ve 5 yaş sınıfları ile 1,2,3 ve 4.sınıflarda uygulanmaya başladı. Öğretmenlerin metodu uygulamadaki becerilerini arttırabilmek için yıl içine yayılmış seminerler düzenleyen Mind Lab Eğitmeni Can Özer, uygulama hakkında veliler için de bir toplantı düzenledi. Katılımın yüksek olduğu toplantıda velilere Mind Lab metodu hakkında genel bilgi verildikten sonra metodun öğrenciler sağlayacağı kazanımlar hakkında bilgi verildi.